Prieteni

#DupaCovid vom fi bine!

Prieteni, incerc sa fiu optimist si zic #DupaCovid vom fi bine!

Cred cu tarie ca aceasta perioada va trece. Ne vom recastiga dorinta de a calatori. Desi sunt Calatorul Vesel acum sunt trist vazand ceea ce se intampla in lume. Sunt bucuros totusi pentru Planeta- se mai detoxifica si Ea de poluarea creata de noi. 

Si poate acest lucru va fi benefic in viitor. Vom calatori in zone mai curate, vom respira aer mai curat si hai sa ne gandim ca acest virus ne-a dat un semn ca trebuie sa o respectam mai mult.

Prieteni

Stiu ca sunt multi pesimisti care vad aceasta situatie ca fiind un rau suprem, fara o cale de iesire. Vreau doar sa subliniez, ca omenirea a trecut prin perioade mult mai grele. Ciuma, Holera, sau Lepra, au creat panica la randul lor, dar omul s-a descurcat, si mai devreme sau mai tarziu a reusit sa gaseasca leacuri.

  A s a     v a    f i     s i     d e    d a t a    a c e a s t a!

O alta varianta ar fi sa dispara acest virus la fel cum a aparut: brusc si definitiv. Cu un astfel de caz s-a confruntat omenirea in timpul domniei Regelui Henric al – VII – lea: afectiunea denumita “Sudoarea Engleza”. Oamenii transpirau dintr-o data si mureau la foarte scurt timp.

Pe vremea aceea, in anii 1500, medicina nu era atat de dezvoltata si efectiv nu stiau cum sa combata aceasta boala. Surprinzator este ca aceasta boala a disparut  brusc si nu a mai aparut. In zilele noastre avem capacitatea si tehnologia necesara sa combatem acest  nou virus.

Prieteni Prieteni

Optimistul din mine crede  ca va putea sa mearga in curand in vacanta!

 Cred cu tarie ca vom incepe sa calatorim, sa fim liberi din nou.

V i a t a   t r e b u i e   s a   c o n t i n u e!

Mai atenti la noi! Mai atenti la Planeta! 

Prieteni, trebuie sa traim si sa pastram intacta bucuria de a calatori!

P r i e t e n i  !   

# D u p a C o v i d   v o m    f i   b i n e!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top