Pridvorul Haiducilor

Un strop de relaxare intr-un loc plin de istorie!

Pridvorul Haiducilor


 

Revin cu mare drag in aceasta statiune care imi aduce aminte de copilarie, care imi ofera mereu clipe de liniste si relaxare. Despre Slanic Moldova este vorba, denumita mult timp Perla Moldovei,  este cea mai importanta statiune balneo-climaterică din nord-estul Romaniei, care indeplineste toate aspectele necesare unei staţiuni al carui principal scop este acela de relaxare. Iar cand ma gandes la Slanic Moldova imi vine in minte automat pensiunea Pridvorul Haiducilor, un loc unde vom gasi imbinat aerul curat al acelor locuri, bunul gust si bucate traditionale.  Deci pentru cateva clipe de relaxare va recomand cu caldura acest loc unde veti intalni gazde primitoare, spatii de cazare la standarde ridicate, bucate alese si multe alte facilitati.

Pridvorul Haiducilor Pridvorul Haiducilor


Camerele Haducilor

Vreau sa va prezit realitatea pe care o veti gasi cand veti trece pragul acestei pensiuni si din acest motiv, pozele pe care le veti vedea mai jos, sunt neprelucrate sau retusate. Ele vor surprinde  exact calitatea acestor camere pentru a va bucura de autenticitatea lor atunci cand veti ajunge acolo. Aceasta pensiunde dispune de opt spatii de cazare, decorate cu bun gust, un pat mare cu o saltea incredibil de confortanta, televizor, frigider, un dulap generos pentru cei cu multe bagaje si o baie privata echipata cu toate accesoriile necesare de la prosoape impecabil de curate, gel de dus, sampon, halate de baie pana la periute si pasta de dinti, totul pentru confortul turistilor.

Pridvorul Haiducilor Pridvorul Haiducilor


B u c a t e l e     a l e s e

La acest capitol gurmandul din mine este in extaz, vom gasi predominanta mancarea traditonala dar si o serie de preparate moderne. Oamenii care se ocupa de bucataria acestui restaurant au fost scoliti de bucatarul sef Giovanni Piselli, deci nu pot iesi din mainile lor decat preparate de inalta calitate. Mergand tot pe firul gastronomic la sosirea fiecarui turist gazdele ii intampina cu o tuiculita, o afinata, o visinata care vine la pachet cu niste placinte poale in brau calde si extrem de bune.

Pridvorul Haiducilor Pridvorul Haiducilor

Pridvorul Haiducilor cu facilitalile lui

Pe langa camerele frumoase si preparatele gustoase Pridvorul Haiducilor pune la dispozitia turistilor mai multe facilitati pentru pentru a le face sederea cat mai placuta. O insiruire de masute la umbra unor copacei iti ofera  un strop de relaxare in timp ce  servim o cafea sau o bere rece in zilele calduroase. Un foisor mare unde te poti strange cu prietenii la un joc, o masa de billiard, un loc de joaca pentru copii si chiar o sala de forta semideschisa pentru cei mai sportivi dintre noi. Bineinteles ca m-am prostit si eu, doar asa sa dau bine in poze, transpiram suficient de la razele soarelui 😊 Tot aici gasim si o sauna mare si moderna iar pentru zilele calduroase acest loc ofera o piscina exterioara unde se pot balaci doar clientii acestei pensiuni. Din respect pentru turistii cazati, proprietarii pun la dispozitie piscina doar lor pentru a le oferi intimitate si pentru a nu aglomera locul.


P r i n    J u r

Astazi, dealul Ciresoaia sta mandru in fata pensiunii Pridvorul Haiducilor, unde turistii privesc cu multa sensibilitate si respect, omagiind locul unde romanii au fost romani si au pus dragostea de patrie mai presus de viata lor. O data ce ajungi la Pridvorul Haiducilor, intre  Slanic Moldova si Tirgu Ocna, putem opta pentru mai multe activitati. La Slanic gasim celebrele izvoare minerale cu apa bogata in proprietati cu multe calitati terapeutice, gasim in apropiere partia Nemina, unde cei pasionati de sporturile de iarna gasesc locul perfect pentru a petrece o zi sau putem opta pentru o plimbare prin parcul central. La Tirgu Ocna se afla celebra salina unde putem avea parte de  diferite activitati: plimbari, odihna, alergari, jocuri sportive, terenuri de sport, biliard si spatii de joaca.

Daca  iti doresti cateva clipe de relaxare intr-un loc minunat, cu standarde de confort inaltesi bonus cu o gazda primitoare si calda, atunci Pridvorul Haiducilor este locul perfect!


P e n t r u     r e z e r v a r i     a v e t i


 

Ii puteti gasi si pe pagina lor de FACEBOOK – Pridvorul Haiducilor FB


≡ w w w . p o n t u r i a v i o a n e . r o ≡

Este un website. cu un caracter strict informativ. Acest  website  nu reprezinta o agentie de turism.  Nu este nici un motor de rezervare a biletelor.  Care este principala noatra activitate? Sa va informam de anumite oferte ale companiilor aviatice. Sa va ofere variante de cazare ieftine si de calitate. Povestiri si intamplari ale  C a l a t o r u l u i   V e s e l. ¦ Elexus Boutique
≡ w w w . p o n t u r i a v i o a n e . r o ≡ 
¦ Va ofera serviciul F i n d  M y  T r i p – Cel care va ajuta sa va gasiti vacantele! ¦
Toate articolele postate pe acest site sunt proprietate privata a  website-ului.  w w w. p o n t u r i a v i o a n e . r o .  s i  s e afla sub protectia. L e g i i   D r e p t u l u i   de   A u t o r. Preluarea se poate face doar cu acordul autorului. Acord scris al autorului. Cand avem astfel de cazuri este necesar ca la sfarsitul textului sa se citeze sursa si sa existe un link. catre acest site.
Vom aprecia toate sfaturile venite de voi.  Va asteptam la adresa  d e   e – m a i l :
c o n t a c t@p o n t u r i a v i o a n e.r o
¦ P e n t r u   c a z a r i   v a   r e c o m a n d a m    a c e s t   s i t e: www.booking.com ¦
P e n t r u   z b o r u r i   v a   r e c o m a n d a m    a c e s t   s i t e: www.skyscanner.ro

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top