Grup Vacanta Dubai! 29 septembrie – 06 octombrie

Grup Vacanta Dubai

Prieteni, Grup Vacanta Dubai!

Am finalizat oferta pentru Grup Vacanta Dubai! pe care dorim să-l organizăm în Dubai. Pentru a putea să ne bucurăm de o vreme cât mai bună pentru plimbare, perioada aleasă este 29 Septembrie 2019 – 6 Octombrie 2019.

Numărul de locuri disponibile pentru acest grup: 26 locuri

Cum va fi sejurul dvs?

Împreună cu partenerii noștri de la AC Pearl Holiday (agenția locală de turism din Dubai), ne-am gândit la o variantă flexibilă pentru un sejur de 7 zile, care să includă atât vizitarea principalelor puncte de atracție turistică în cadrul unor excursii organizate, cât și timp liber individual pentru a profita de shopping, plajă sau alte puncte de atracție pe care doriți să le vizitați.

Oferta propusă de noi va include:

Pentru că ne-am gândit la faptul că unii dintre voi pot veni însoțiți de copii și/sau prieteni, vă propunem mai multe variante de cazare, pe care le puteți vedea în oferta deliată.

PENTRU A DESCĂRCA OFERTA, CLICK AICI

Cum te înscrii pentru a-ți rezerva vacanța:

  1. Trimite-ne un email la adresa contact@ponturiavioane.ro, în care să ne menționezi numărul de persoane și varianta de cazare dorită iar noi revenim în scurt timp cu o confirmare a disponibilității locurilor
  2. Rezervă-ți biletele de avion București – Dubai – București. Dumneavoastră va trebui să faceți rezervările zborului pentru perioada 29 Sep – 6 Oct iar dacă întâmpinați probleme vă vom ghida telefonic până la finalizarea rezervării. Pentru biletele de avion, aveți mai jos link-urile cu cele 2 variante de ZBOR DIRECT București – Dubai
  3. După rezervarea biletelor de avion, vă vom trimite voucher-ul de rezervare pentru pachetul de servicii dorit, împreună cu factura de avans în valoare de 30% din costul total. Voucher-ul și factura vor fi emise de agenția colaboratoare, AC Pearl Holiday, iar plata se va efectua direct în contul agenției. Restul de plată se va achita în momentul cazării.

Link rezervare zbor:

Varianta 1: Bucuresti-Dubai ¦ 29 septembrie – 06 octombrie ¦ Compania Wizzair

Varianta 2: Bucuresti-Dubai ¦ 29 septembrie – 06 octombrie ¦ Compania FlyDubai

Detalii logistice:

www.ponturiavioane.ro este website-ul care vă ajută să călătoriți în multe destinații din lume, la prețuri reduse, prin oferirea de informații și ponturi despre cele mai bune oferte. Noi vă ținem mereu la curent cu ultimele oferte pentru vacanțe DIY (Do it Yourself).

Am primit foarte multe solicitări pentru organizarea unui grup în Dubai și de aceea ne-am gândit să colaborăm cu o agenție locală de turism (AC Pearl Holiday – https://acpearlholiday.com/), care să se poată ocupa de toate detaliile logistice (facturi, vouchere, etc.), pentru a fi in completă legalitate.

Datorită interesului și dorinței noastre de vă oferi tot timpul oferte foarte bune, la prețuri foarte avantajoase, ne-am dorit să obținem un pachet cât mai atractiv pentru această excursie, iar agenția AC Pearl Holiday ne-a oferit tot suportul și ne-a ajutat să concepem acest pachet personalizat, cu prețuri speciale pentru prietenii website-ului nostru. Pentru a putea beneficia de aceste prețuri, așteptăm înscrierile voastre la adresa noastră de email contact@ponturiavioane.ro

Grup Vacanta Dubai


≡ w w w . p o n t u r i a v i o a n e . r o ≡

Este un website cu un caracter strict informativ. Acest website nu reprezinta o agentie de turism.  Nu este nici un motor de rezervare a biletelor. Principala noatra  activitate este sa va informeze de anumite oferte ale companiilor aviatice. Sa va ofere vatiante de cazare ieftine si de calitate. Povestiri si intamplari ale Calatorului vesel. Grup Vacanta Dubai

≡ w w w . p o n t u r i a v i o a n e . r o ≡ 

Va ofera serviciul Find My Trip – Cel care va ajuta sa va gasiti vacantele!

Toate articolele postate pe acest site sunt proprietate privata a  website-ului  w w w. p o n t u r i a v i o a n e . r o si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor. Preluarea se poate face doar cu acordul scris al autorului. Cand avem astfel de cazuri este necesar ca la sfarsitul textului sa se citeze sursa si sa existe un link catre acest site.

Vom aprecia toate sfaturile venite de voi.  Va asteptam la adresa de e-mail :

c o n t a c t@p o n t u r i a v i o a n e.r o

Newsletter

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts