Find My Trip

Find my trip

Gaseste-mi vacanta

Vacante la preturi reduse

- Acest serviciu va ajuta sa gasiti vacante cu aproximativ 20-30% mai ieftine.
- Pentru mai multe dintre ofertele de cazare gasite, veti beneficia de coduri promotionale care va vor oferi extra discount

Economisire timp de cautare

- Veti putea economisi timp, intrucat noi vom cauta pentru dumneavoastra cele mai bune oferte.
- Nu va fi nevoie sa asteptati: dupa ce va trimitem oferta gasita, o puteti achizitiona dumneavoastra direct, sau puteti beneficia de asistenta din partea noastra pana la efectuarea rezervarii

Siguranta rezervarii

- Veti avea control 100% asupra rezervarilor facute precum si asupra veniturilor dumneavoastra.
- Platile se vor efectua direct in conturile companiilor aeriene (in cazul rezervarilor de avion) si/sau in cele ale unitatilor de cazare.

Cum procedezi? (4 pasi simpli)

1. Contacteaza-ne

contact@ponturiavioane.ro
Mesajul tau trebuie sa contina urmatoarele:
- locul unde ai dori sa calatoresti si perioada
- tipul de vacanta(City Break, Sejur, Exotica, Circuit)
- numarul de persoane
- numar de telefon pentru a va putea contacta

2. Stabilirea detaliilor

- Dupa stabilirea detaliilor incepem cautarea vacantei dumneavoastra (avion, cazare, perioada, pret, etc.)
- Iti trimitem in cel mai scurt timp link-urile cu zborul si hotelurile gasite

3. Suport

- Vom sta in telefon si va vom ghida pas cu pas pana la efectuarea rezervarii
- Imediat dupa rezervare, va vom trimite ghidul locului respectiv + detaliile legate de calatorie (conditii viza, siguranta, obiceiuri, sistem medical, trafic, reglementari vamale, etc.)

4. Plata

- Va vom trimite factura aferenta serviciului de consultanta, in conformitate cu tipul de vacanta selectat, conform ofertei din sectiunea "TARIFE"
- Plata se va efectua prin transfer bancar in contul RO87INGB0000999906789442

Nota: In cazul deplasarii folosind autovehicul personal, se va oferi consultanta doar pentru cazare

Termeni si conditii

* www.ponturiavioane.ro este un website cu un caracter strict informativ, apartinand societatii comerciale ECAMARADE SRL. Acest website nu reprezinta o agentie de turism si nici un motor de rezervare a biletelor. Principala activitate a website-ului www.ponturiavioane.ro este sa va informeze de anumite oferte ale companiilor aviatice. Site-ul nu vinde bilete de avion, pachete de vacanta sau cazare la hoteluri.

* Toate rezervarile le veti face dumneavoastra, sub supravegherea noastra pana la finalizarea rezervarii. Astfel veti avea vizibilitate completa asupra platilor efectuate.

* Rezervarile le veti face in siguranta, direct pe site-urile companiilor aeriene si/sau pe site-urile unitatilor de cazare. Dupa ce primiti confirmarile pe adresa dumneavoastra de e-mail, vacanta dumneavoastra este gata sa inceapa.

* Comisionul catre SC ECAMARADE SRL (entitate juridica a site-ului www.ponturiavioane.ro) nu este rambursabil si il platiti doar dupa ce primiti ofertele gasite de noi si aveti toate rezervarile facute si confirmate

  • Garantam valabilitatea ofertei pe care v-am furnizat-o doar daca rezervarea se va face imediat ce ati primit email-ul nostru cu link-urile pentru vacanta dorita. Dupa cum stiti, oferta trimisa poate sa expire in urmataorele ore sau zile de la primire si de aceea este important ca procesul de rezervare sa se desfasoare cat mai rapid. Cel mai des se schimba preturile biletelor de avion.
  • Rezervarile facute de dumneavoastra, direct pe site-urile companiilor aeriene sau ale unitatilor de cazare, vor fi in conformitate cu termenii si conditiile specificate de acestia.
  • SC ECAMARADE SRL/ www.ponturiaviaone.ro nu este raspunzatoare pentru intarzierile sau anularile biletelor de avion. Aceste lucruri se vor discuta direct cu compania aeriana unde s-au facut rezervarile. Ficare decide si isi asuma anumite riscuri in legature cu conexiunile dintre doua zboruri cu companii aeriene diferite. Aceste aspecte se discuta, cu noi, inainte de efectuarea rezervarilor.
  • Dupa ce ati finalizat rezervarile, SC ECAMARADE SRL /www.ponturiavioane.ro nu este raspunzatoare pentru anumite schimbari (planuri, date, renuntarea unui numar de persoane). Fiecare bilet de avion va respecta termenii si conditiile fiecarei companii in parte iar pentru schimbarea datei sau anularea lui, se va discuta direct cu compania aeriana unde ati facut rezervarea.
  • Fiecare turist va fi informat de regimul de intrare pe teritoriul tarii in care urmeaza sa calatoreasca, insa isi va procura singur vizele necesare pentru fiecare tara, va trebui sa aibe pasaport valabil si corespunzator destinatiei dorite.
Scroll to Top