Elexus Boutique si Elexus Predeal! Noua minune!

Elexus Boutique


E l e x u s   B o u t i q u e   s i   E l e x u s   P r e d e a l

Asa cum va povesteam intr-o postare trecuta, am decis anul acesta sa va prezentam locuri de poveste din tara noastra. Dupa un an atipic, romanii au inceput sa-si indrepte atentia, mai mult, spre locatii din Romania. M-am gandit sa vin in ajutorul vostru si sa va dau cateva ponturi din diferite zone. Astazi incepem cu un loc extraordinar, cu o infatisare noua Elexux Boutique si Elexus Predeal.

I s t o r i a     a c e s t u i     l o c

Din 1926 si pana in 2020 acest hotel, aflat intr-o locatie frumoasa, avand o vedere superba spre Valea Timisului si Valea Prahovei s-a transformat din batranul  Hotel Robinson in tanarul Elexux Boutique.  In anul 2020 a trecut printr-un amplu proces de renovare, si-a schimbat radical infatisarea si in acest moment avem parte de un hotel la standarde foarte ridicate. Acum hotelul este transformat 100% beneficiind de camere moderne, un centru SPA, piscina exterioara incalzita si un nume nou.

Hotel Elexus Predeal este fostul Hotel Predeal, fondat in 1963. Isi datoreaza notorietatea serviciilor si dotarilor, si acum la acelasi nivel. Camerele sale de 4 stele, recent renovate si modern decorate, sunt pregatite sa-si primeasca oaspetii.

Elexus Boutique Elexus Boutique Elexus Boutique


C u m     s u n t     n o i l e     c a m e r e  ?

Actualul design al hotelului si camerelor de la Elexux Boutique si Elexus Predeal este unul de exceptie. Camerele decorate cu bun gust ofera o baie moderna cu dus, aer conditionat, un pat mare si generos, tv cu diagonala mare, un sistem de iluminat modern ce ii ofera camerei un aer futurist. Intr-un cuvant ofera cele mai inalte standarde.

Elexus Boutique Elexus BoutiqueElexus Boutique Elexus BoutiqueElexus Boutique Elexus Boutique


A l t e     f a c i l i t a t i     o f e r i t e

Hotelurile dispun de un SPA, pentru relaxarea turisitilor care si-au petrecut ziua in drumetii sau pe partie. Un alt loc special al acestui hotel o reprezinta piscina exterioara incalzita, piscina unde clientii pot beneficia de un rasfat special si in timpul iernii. In curte gasim o terasa frumoasa unde se poate servi masa ori unde se poate sta la un pahar de vorba.


 

   L o c u r i     S p e c i a l e

Acest hotel ofera si pachete pentru o cina romantica. Au amenajat un coltisor parca desprins din basme unde puteti avea parte de un moment de intimitate in doi.  Puteti verifica si rezerva o astfel de cina direct de pe siteul hotelului www.boutique.elexus.ro


P e n t r u     r e z e r v a r i     a v e t i     


 

 E L E X U S     P R E D E A L  –  Traditie si experienta de 50 de ani alaturi de confort si dotari de 4*

E L E X U S    B O U T I Q U E     P R E D E A L –  Traditia unui hotel de 100 de ani, confort si dotari  de secol XXI


 

≡ w w w . p o n t u r i a v i o a n e . r o ≡

Este un website. cu un caracter strict informativ. Acest  website  nu reprezinta o agentie de turism.  Nu este nici un motor de rezervare a biletelor.  Care este principala noatra activitate? Sa va informam de anumite oferte ale companiilor aviatice. Sa va ofere variante de cazare ieftine si de calitate. Povestiri si intamplari ale  C a l a t o r u l u i   V e s e l. ¦ Elexus Boutique
≡ w w w . p o n t u r i a v i o a n e . r o ≡ 
¦ Va ofera serviciul F i n d  M y  T r i p – Cel care va ajuta sa va gasiti vacantele! ¦
Toate articolele postate pe acest site sunt proprietate privata a  website-ului.  w w w. p o n t u r i a v i o a n e . r o .  s i  s e afla sub protectia. L e g i i   D r e p t u l u i   de   A u t o r. Preluarea se poate face doar cu acordul autorului. Acord scris al autorului. Cand avem astfel de cazuri este necesar ca la sfarsitul textului sa se citeze sursa si sa existe un link. catre acest site.
Vom aprecia toate sfaturile venite de voi.  Va asteptam la adresa  d e   e – m a i l :
c o n t a c t@p o n t u r i a v i o a n e.r o
¦ P e n t r u   c a z a r i   v a   r e c o m a n d a m    a c e s t   s i t e: www.booking.com ¦
P e n t r u   z b o r u r i   v a   r e c o m a n d a m    a c e s t   s i t e: www.skyscanner.ro


 

 

 

 

 

 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts