Despre noi

Despre noi

w w w . p o n t u r i a v i o a n e . r o

Este un website cu un caracter strict informativ. Acest website nu reprezinta o agentie de turism.  Nu este nici un motor de rezervare a biletelor. Principala noatra  activitate este sa va informeze de anumite oferte ale companiilor aviatice. Sa va ofere vatiante de cazare ieftine si de calitate. Povestiri si intamplari ale Calatorului vesel. Cine este el? Vezi aici.

w w w . p o n t u r i a v i o a n e . r o

Incearca sa  te  ajute sa calatoresti in multe locuri din lume, la preturi avantajoase. Zlinic incercam sa va foreim variante ieftine si de calitate. Cautam promotii speciale pentru a economisi bani, atunci cand doriti sa achizitionati vacante. Incercam sa venim in ajutorul vostru, cu ponturile cele mai bune. Incercam  sa va reducem bugetul atunci cand cautati vacante.

Vom actualiza imediat ce avem certitudinea unei oferte avantajoase.  Va vom oferi toate detaliile legate de acea oferta: Datele de zborVariante de cazarePretulWebsite-ul unde puteti face rezervarile, etc.

Fiecare oferta are o valabilitate redusa in functie de numarul de locuri disponibile. Astfel noi nu putem garanta un termen  de valabilitate. De fiecare data incercam sa va dam o vacanta completa. Atunci cand sunt mai multe zboruri, in cadrul unei oferte, tot timpul vom cauta variante de a le lega intre ele.

w w w . p o n t u r i a v i o a n e . r o  

Va ofera serviciul Find My Trip – Cel care va ajuta sa va gasiti vacantele!

Toate articolele postate pe acest site sunt proprietate privata a   www.ponturiavioane.ro si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor. Preluarea se poate face doar cu acordul scris al autorului. Cand avem astfel de cazuri este necesar ca la sfarsitul textului sa se citeze sursa si sa existe un link catre acest site.

Vom aprecia toate sfaturile venite de voi, iar daca doriti sa impartasiti cu noi oferte gasite de dvs, puteti sa trimiteti sugestiile la adresa de e-mail :  

   c o n t a c t @ p o n t u r i a v i o a n e . r o

Scroll to Top