Andrei – Calatorul Vesel! Sa facem cunostinta!

Andrei - Calatorul Vesel


 

Dragi prieteni, sa facem cunostinta cu Andrei – Calatorul Vesel

De ce Calatorul Vesel?

De ce Andrei – Calatorul Vesel? Sunt un om optimist si consider ca toate vacantele ar trebui  sa fie pline de voie buna si veselie – pana una alta, te duci in vacanta tocmai ca sa te relaxezi si sa te distrezi. Indiferent de situatiile neplacute intalnite in vacante, trebuie sa le tratam cu umor, astfel incat se ne bucuram de fiecare experienta.

Noi insine suntem singurii care putem face asta.

Dati-mi voie sa ma prezint!

Ma numesc Andrei  Cernusca, am 36 de ani si m-am nascut in fascinatul si mirificul oras Vaslui, probabil ca sunt si ceva ruda cu Stefan cel Mare. Aici nu sunt 100% sigur.  De la inceput, vreau sa va spun ca nu-mi place vinul.  Ciudat pentru un moldovean, nu?

De ceva timp ma ocup de acest blog: www.ponturiavioane.ro.  dintr-o pasiune pentru calatorii. Este un blog care ofera variante ieftine si de calitate, pe conceptul de DIY (Do It Yourself).

Asa cum spune si sloganul nostru,  P o n t u r i  A v i o a n e – Destinat pasionatilor de vacante D I Y ,  ne adresam celor care isi planifica si isi rezerva singuri vacantele. Si cum bine ati ghicit, am profitat si eu de ponturile mele pentru a ajunge in unele locuri de pe aceasta Planeta. Am ajuns  sa cred ca a venit timpul sa impartasesc cu voi experientele si trairile pe care le-am avut in fiecare loc.

Andrei - Calatorul Vesel

Ce vei gasi in articolele mele?

Este vorba despre povesti reale, traite de mine in multe locuri interesante pe care le-am vizitat. Voi impartasi cu voi povestioare si intamplari funny, cu oameni din zona, cu prietenii, sau cu familia. Va voi povesti ce obiective turistice am bifat dar si cu ce ne-am delectat papilele gustative. Va voi dezvalui cateva tips and tricks despre acele locuri, legate de cazare, transport etc.  dar si ce nebunii  si prostioare am facut atunci cand am intampinat situatii neplacute, doar ca sa transformam vacanta intr-una plina de veselie. De la inceput vreau sa va spun ca nu vor fi prezentari clasice ale unor locuri, ci mai degraba a starilor traite si a vibe-ului locului, dar cu detalii clare si concise. Fiecare povestire va fi completata si de cateva imagini surprinse in acele vacante, pentru a impartasi cu voi macar o parte din frumusetea sau specificitatea acelor locuri.

De asemenea, pentru ca sunt mereu in cautarea de noi destinatii unde iti poti petrece vacanta, vor mai fi si articole in care va voi prezenta locuri deosebite, cazari spectaculoase sau modalitati de recreere pe care nu le accesezi in mod obisnuit.

Andrei - Calatorul Vesel Andrei - Calatorul Vesel

Acestea fiind spuse, va astept pe site in cel mai scurt timp cu prima povestioara dintr-un loc drag mie. Un loc care va fi mereu aproape de sufletul meu.

  A n d r e i  C a l a t o r u l   V e s e l   –   “S a   i n c e a p a   c a l a t o r i a”

A n d  r e i – C a l a t o r u l   V e s e l!


 

≡ w w w . p o n t u r i a v i o a n e . r o ≡

Este un website cu un caracter strict informativ. Acest website nu reprezinta o agentie de turism.  Nu este nici un motor de rezervare a biletelor.  Care este principala noatra activitate? Sa va informam de anumite oferte ale companiilor aviatice. Sa va ofere vatiante de cazare ieftine si de calitate. Povestiri si intamplari ale Calatorului vesel.

≡ w w w . p o n t u r i a v i o a n e . r o ≡ 

Va ofera serviciul F i n d  M y  T r i p – Cel care va ajuta sa va gasiti vacantele!

Toate articolele postate pe acest site sunt proprietate privata a  website-ului.  w w w. p o n t u r i a v i o a n e . r o .  si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor. Preluarea se poate face doar cu acordul autorului. Acord scris al autorului. Cand avem astfel de cazuri este necesar ca la sfarsitul textului sa se citeze sursa si sa existe un link catre acest site. Andrei – Calatorul Vesel

Vom aprecia toate sfaturile venite de voi.  Va asteptam la adresa de   e – m a i l :

c o n t a c t@p o n t u r i a v i o a n e.r o

P e n t r u   c a z a r i   v a   r e c o m a n d a m    a c e s t   s i t e: www.booking.com


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts