Despre noi

Adresa sitului web este: http://www.ponturiavioane.ro.

www.ponturiavioane.ro este un website cu un caracter strict informativ. Acest website nu reprezinta o agentie de turism si nici un motor de rezervare a biletelor. Principala activitate a website-ului www.ponturiavioane.ro este sa va informeze de anumite oferte ale companiilor aviatice.

www.ponturiavioane.ro este website-ul care va ajuta sa calatoriti in multe destinatii din lume, la preturi reduse. Actualizam cele mai noi si cele mai bune preturi pentru anumite destinatii, promotii speciale pentru a economisi bani, atunci cand doriti sa achizitionati bilete de avion. Incercam sa venim in ajutorul dumneavoastra, sa va oferim ponturile cele mai bune si sa va reducem bugetul atunci cand cautati zboruri in strainatate.

Vom actualiza imediat ce avem certitudinea unei oferte avantajoase si vom oferi toate detaliile legate de acea oferta: datele de zbor, pretul ,localitatile de plecare si sosire, website-ul de unde se poate face rezervare, etc. Fiecare oferta are o valabilitate redusa in functie de numarul de locuri disponibile.Astfel website-ul www.ponturiavioane.ro nu poate garanta un termen minim de valabilitate a ofertei. Sunt oferte cu plecare din multe orase din Europa dar si cele cu plecare din Romania.

Vom aprecia toate sfaturile venite de la cititorii nostri, iar daca doriti sa impartasiti cu noi oferte gasite de dvs, puteti sa trimiteti sugestiile la adresa de e-mail :     contact@ponturiavioane.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *